(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kachna dušená v zelí
Potřebné ingredience
1 kachna,
1 kg kysaného zelí,
2 dl bílého vína,
1-2 cibule,
kmín,
sůl
Postup přípravy
Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem upečeme v troubě téměř do měkka. Potom ji rozporcujeme.
Část tuku oddělíme a osmažíme na něm cibuli, pak ji zalijeme vínem, přidáme kysané zelí, porce kachny, přelijeme výpekem a společně dusíme do měkka.
Příloha:Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky
Část tuku oddělíme a osmažíme na něm cibuli, pak ji zalijeme vínem, přidáme kysané zelí, porce kachny, přelijeme výpekem a společně dusíme do měkka.
Příloha:Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé